Διατροφολόγος

Με πολλή χαρά σας ενημερώνουμε ότι το NS6 FITNESS έχει επεκτείνει τις υπηρεσίες του και στο χώρο της υγείας/ευεξίας προσφέρoντας υπηρεσίες διατροφολογίας στους χώρους του γυμναστηρίου.

Η εγκεκριμένη διατροφολόγος, ΚΡΙΣΤΙΑ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ, προσφέρει συμβουλές διατροφής σε ειδικές τιμές για όλα τα μέλη.

Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού αποταθείτε στο τηλ. 99553421 ή  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Fat Measure & Flex Test

Αναλόγως των στόχων του κάθε πελάτη οι γυμναστές του studio ετοιμάζουν εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορεί να δώσει τα απαιτούμενα αποτελέσματα στα οποία έχουμε στοχεύσει. Επίσης, σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται λιπομετρήσεις ακριβείας (weight, fat percentage, fat mass, muscle mass, fat free mass, total body water, body mass index, metabolism level) ως επίσης και τεστ ευλυγισίας (sit and reach test) γνωρίζοντας ότι η ευλυγισία είναι ιδιότητα φυσικής κατάστασης.

VO2 Test

Μία φορά κάθε 12 βδομάδες γίνονται τεστ φυσικής κατάστασης με τη βοήθεια καρδιοσυχνομέτρου VO2 Test. Η καρδιά αποτελεί τον πιο σημαντικό μυ στο σώμα, ο οποίος με ρυθμική συστολή και διαστολή στέλνει αίμα στους πνεύμονες και άλλα μέρη του σώματος. Ο αριθμός των καρδιακών παλμών ανά λεπτό αποτελεί την καρδιακή συχνότητα. Η καρδιακή σας συχνότητα αυξάνεται κατά τη δραστηριότητα και αποτελεί αξιόπιστο δείκτη της φυσικής κατάστασης και του επιπέδου της άσκησης. Επομένως, ο έλεγχος της καρδιακής συχνότητας κατά την άσκηση αποτελεί ένα καλό τρόπο να «ακούσετε» το σώμα σας και τις ανάγκες του οργανισμού σας.

Sit & Reach Test

Το Sit Test and Reach Test είναι μια μέτρηση που αξιολογεί την ευλυγισία, και πιο συγκεκριμένα αξιολογεί την ευλυγισία των οπίσθιων μηριαίων και της μέσης.  Αυτή η αξιολόγηση είναι σημαντική γιατί όταν η περιοχή αυτή είναι ιδιαίτερα άκαμπτη μπορεί να προκαλέσει λόρδωση, πόνο στην μέση και εμπρόσθια κάμψη της λεκάνης. Αυτό το test χρησιμοποιήθηκε πρώτα από τον Wells και τον Dillon(1952) και υπάρχει από τότε ως γενικό test αξιολόγησης της ευλυγισίας.  Σκοπός της δοκιμασίας αυτής είναι η μέτρηση της ευλυγισίας, η οποία είναι σημαντική για την αποφυγή τραυματισμών και την ελεύθερη εκτέλεση διάφορων αθλητικών κινήσεων.

Cellulite Test & Water Retention Test

Η επιστημονική προσέγγισή μας με προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο της υγείας, άσκησης και διατροφής κάνει την εμφάνισή της για ακόμα μια φορά στο χώρο μας.

Από το 2010 άλλο ένα διαγνωστικό σύστημα, ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ, βρίσκεται στη διάθεση σας για την επίτευξη πιο ολοκληρωμένων και επιστημονικά αποδεδειγμένων μετρήσεων. Όλα όσα χρειάζεται να μάθετε για την κυτταρίτιδα μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο συγκεκριμένος αναλυτής έχει σχεδιαστεί στην Ιταλία με σκοπό να παρέχει αντικειμενικά αποτελέσματα για την κυτταρίτιδα και την κατακράτηση νερού μέσω ανίχνευσης αλλαγών της θερμοκρασίας του δέρματος. Προσδιορίζει 5 στάδια κυτταρίτιδας και 4 κατακράτησης νερού. Οι αναλύσεις/μετρήσεις κυτταρίτιδας γίνονται ταυτόχρονα με τις λιπομετρήσεις.

miCoach

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ στις μέρες μας, που μπήκε ακόμα και στα αθλητικά παπούτσια... Και τί εννοούμε;

Η ADIDAS πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε μια νέα ιδέα/τεχνολογία και εμείς στο NS6 FITNESS Personal Training Studio, πιστοί στα ραντεβού με την τεχνολογία, ακολουθούμε!

Το micoach είναι ένα chip το οποίο τοποθετούμε πριν από την προπόνηση στο αθλητικό παπούτσι και αυτό την ώρα που προπονείσαι μαζί με τον trainer κάνει διάφορες μετρήσεις. Μετρήσεις όπως την ταχύτητα, τη μέγιστη ταχύτητα, τις αποστάσεις που διανύσατε και τις αποστάσεις που διανύσατε σε μέγιστη ταχύτητα. Επίσης, καταγράφει τις θερμίδες που καταναλώσατε στην προπόνηση και την καρδιακή σας συχνότητα ανά πάσα στιγμή στα 30 λεπτά της προπόνησης.

Μόλις τελειώσετε την προπόνηση, οι trainers του Studio μας τοποθετούν το chip στον υπολογιστή και αυτό αυτόματα, μέσω ενός προγράμματος, δείχνει όλες αυτές τις μετρήσεις ανά κατηγορία. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων σας θα σας παραδίδονται για το δικό σας αρχείο.

Σκοπός μας είναι ο κάθε πελάτης να έχει την δυνατότητα να γνωρίζει τις αποδόσεις του αναλυτικά. Έτσι, καταγράφουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του καθενός για βελτίωση και πιο αποτελεσματική επίτευξη των στόχων μας. Το micoach είναι ένας ασφαλής τρόπος για διόρθωση και καλύτερη προσαρμογή στο προπονητικό σας πρόγραμμα.

Απινιδωτής

Κάθε χρόνο η Κύπρος καταγράφει 600-700 περιστατικά καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείων με το ποσοστό επιβίωσης να ανέρχεται στο 5%-8% (στοιχεία καρδιολογικής εταιρείας). Όπως γνωρίζουμε όλοι, η καρδιακή ανακοπή είναι το τελικό αποτέλεσμα του συνδρόμου αιφνίδιου θανάτου και παρουσιάζεται σε συχνότητα 1 στα 1000 άτομα.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω, η ομάδα του NS6 FITNESS έχει εκπαιδευτεί στη χρήση της συσκευής του Αυτόματου Απινιδωτή, ο οποίος έχει τοποθετηθεί πρόσφατα στο χώρο μας. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται ο αριθμός ευκαιριών για σωτηρία ατόμων που ίσως υποστούν ανακοπή καρδίας όπου δεν υπάρχει δυνατότητα έγκαιρης ιατρικής φροντίδας.

Σε περίπτωση ανακοπής καρδίας, αν δεν γίνει στον ασθενή άμεση παρέμβαση, το αποτέλεσμα ίσως αποβεί θανατηφόρο. Σε κάθε λεπτό μετά την ανακοπή που δεν αντιμετωπίζεται με απινίδωση (δηλαδή επαναφορά καρδιακού ρυθμού στη σωστή συχνότητα), αυτό το λεπτό αντιστοιχεί και αναλογεί σε μείωση του ποσοστού επιβίωσης. Για παράδειγμα:
στα 5 λεπτά -> ποσοστό επιβίωσης 50%
στα 7 λεπτά -> ποσοστό επιβίωσης 30%
στα 9 λεπτά -> ποσοστό επιβίωσης 10%

Είναι σαφές λοιπόν ότι όσο πιο νωρίς εφαρμοστεί η απινίδωση τόσο πιο θετική είναι η έκβαση του περιστατικού.

Ο Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής είναι μια συσκευή που χορηγεί ηλεκτρικό ρεύμα σε ένα θύμα με καρδιακή ανακοπή. Αναλύει τον καρδιακό ρυθμό και αν διαγνώσει κάποιο πρόβλημα το οποίο χρήζει απινίδωσης τότε προχωρά στην απινίδωση για να επαναφέρει τον καρδιακό ρυθμό στην σωστή συχνότητα.

Στην Ευρώπη έχουν τοποθετηθεί απινιδωτές σε αεροδρόμια, δημόσια κτίρια, δημαρχεία, γυμναστήρια, σχολεία, τρένα, πλοία, αεροπλάνα κτλ.

Συμπληρωματικά θα λέγαμε ότι διαθέτοντας λίγο από τον χρόνο μας μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας βοήθεια και ζωή, πολλές φορές μόνο με μερικές κινήσεις και πράξεις. Αυτός είναι ο σκοπός μας!

×

TOP
Συνδεθείτε