ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ

NS6 FB Cover 15years 28.07.21

Το NS6 FITNESS  λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία από το 2006 προσφέροντας σύγχρονες και προσωπικές μεθόδους άσκησης.  Εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και επανδρωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει μοναδικές εμπειρίες εκγύμνασης.

Με πολλή χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τοNS6 FITNESS επεκτείνει τις υπηρεσίες του στο χώρο του Fitness και υγείας/ ευεξίας με την ένταξη νεων ομαδικών προγραμμάτων .

Τα ομαδικά προγράμματα  θα εκτελούνται από τους γυμναστές τουNS6 FITNESS  και θα είναι διαρκείας 30-45 λεπτών.  Τα ραντεβού προπονήσεων θα είναι σε σταθερή βάση, όπως και στο personal training.  Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης επιθυμεί να συμμετάσχει στα ομαδικά προγράμματα συνιστάται η επιλογή ενός ομαδικού προγράμματος σε αντικατάσταση μιας εκ των υφιστάμενων προπονήσεων.  Τα ομαδικά προγράμματα θα εκτελούνται πρωί και απόγευμα, μέσα από προσωπική επαφή και την καθοδήγηση των γυμναστών, για να ικανοποιήσουν τους πιο ψηλούς και απαιτητικούς στόχους άσκησης και προπόνησης.

Για επιλογή προγράμματος εκγύμνασης παρακαλώ επικοινωνήστε στο 99553421 Νικόλας.

NEW gym schedule ns6 29.07.21

CIRCULAR FITNESS WORKOUT

Η κυκλική άσκηση είναι το σετ εκείνων των ασκήσεων γυμναστικής που θα γυμνάσει όλο το σώμα. Είναι απλό, με 30 λεπτά το σετ, θα νιώσεις όλο σου το σώμα να σφίγγει. Ο προσωπικός σου γυμναστής θα σου δείξει πώς θα κάνεις τις συγκεκριμένες ασκήσεις.

 

FIT BOX

Το Fit Box γυμνάζει ουσιαστικά ολόκληρο το σώμα κινητοποιώντας πολλές αρθρώσεις και μεγάλες μυϊκές ομάδες. Έτσι βελτιώνει την ισορροπία και την ευλυγισία, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθάει να αποκτήσουμε ικανότητες αυτοάμυνας, αφού βελτιώνει τα αντανακλαστικά και τη νευρομυϊκή συναρμογή, δηλαδή το συντονισμό των νευρικών ερεθισμάτων από τον εγκέφαλο και της κίνησης των μελών του σώματος. Επίσης ενισχύει σε μεγάλο βαθμό το καρδιoαναπνευστικό σύστημα και αυξάνει τους βιορυθμούς και το μεταβολισμό, ενώ παράλληλα προσφέρει σύσφιγξη και τόνωση των μυών.

SPIN BIKES

Χάσε βάρος, κάψε λίπος και γράμμωσε το σώμα σου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Κάνοντας Spin bike. Πρόκειται για μια δομημένη προπόνηση με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο εκτελείς μαζί με έναν προπονητή και συνδυάζει ένταση, μουσική, σύσφιξη και κάψιμο λίπους. Όταν εκτελείται σωστά μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό στοιχείο ενός προγράμματος προπόνησης, ιδιαίτερα για απώλεια βάρους.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ

Η γυμναστική με λάστιχο αποτελεί έναν από τους πιο απλούς αλλά και πιο αποδοτικούς τρόπους άσκησης.

Αν έχεις βαρεθεί τη γυμναστική με βάρη, κοντά μας θα συνδυάσεις τα άλλα είδη γυμναστικής με τη γυμναστική με λάστιχα. Με το λάστιχο μπορείς να γυμνάσεις ακόμα περισσότερο τους δικέφαλους, την πλάτη, το στήθος και όλο το κορμί σου.

×

TOP