''ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ''

ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ,ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΜΥΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ!!!

Αντί να καταφεύγεις σε διάφορα junk food και να χαλάς την διατροφική σου ρουτίνα υπάρχει τρόπος έτσι ώστε να αποκτήσεις διατροφικές συνήθειες που θα σε βάλουν σε ένα πρόγραμμα ρουτίνας που θα σε κρατάνε μακριά από την κούραση.
Πρωινό  EAT LIKE A CHAMPION


Όσο κι αν το βαριέσαι και δεν θες να σηκωθείς από το κρεβάτι και προσπαθείς να νικήσεις την μάχη με το ξυπνητήρι σου, το πρωινό θα σου δώσει την απαιτούμενη ενέργεια και ένα μεγάλο boost στον μεταβολισμό σου που χρειάζεσαι για την υπόλοιπη μέρα. Αν έχεις χρόνο, φάε κάτι ζεστό, όπως βρώμη (κουάκερ) ή ένα ζεστό ποτήρι γάλα.
DON’T FORGET YOUR PROTEIN!!
Ένα από τα ποιο σημαντικά μακροσυστατικά που δεν πρέπει να λυπεί από τα γεύματα μας είναι λίγη πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα όχι μόνο διατηρεί τους μυς δυνατούς και μεγάλους, αλλά σε χορταίνει.
Φυτικές Ίνες!!
Ακόμα ένα σημαντικό μάκροσυσταικο είναι οι φυτικές ίνες, εκτός του ότι σε χορταίνουν, βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος και κρατάνε μακριά τη δυσκοιλιότητα.
Μικρά συχνά γεύματα!!!
Κι αυτό γιατί πρέπει να διατηρείς τα επίπεδα σακχάρου σταθερά. Όταν απλώνεις τα γεύματά σου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, τότε δεν θα φτάσεις σε σημείο να πεινάς πολύ και τα επίπεδα σακχάρου θα παραμείνουν σταθερά έτσι θα βοηθήσει και στην απώλεια λίπους λόγω του ότι θα αυξήσεις τον μεταβολισμό σου μέσο των συχνών γευμάτων .
ΠΙΕΣ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΕΡΟΦΟΥΣΚΑ!!!
Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε work out σας ακούτε από τους trainer σας περισσότερες φορές την λήξη νερό αντί το όνομα σας!!!! Εάν δεν πίνεις πολύ νερό με αποτέλεσμα να μην ενυδατώνεσαι σωστά, προσπάθησε τουλάχιστον να πιείς κρύα ροφήματα ή μπόλικο ζεστό πράσινο τσάι, χαμομήλι εκτός από την ενυδάτωση κατά την διάρκεια της προπονήσεις σας , θα σας βοηθήσει και στο να οξυγονωθεί ο εγκέφαλος σας με αποτέλεσμα να καθυστερήσουμε όσο μπορούμε το αίσθημα της κούρασης και στην αναπλήρωση των δυνάμεων
-When you feel like quitting think about why you STARTED!!
Nicolas S(Personal trainer)

Read 4549 times
×

TOP
Συνδεθείτε