Συνεργασία με τη Διατροφολόγο Κρίστια Αγαθαγγέλου

Ονομάζομαι Κρίστια Αγαθαγγέλου, είμαι απόφοιτη του κλάδου Διαιτολογίας και Διατροφής του Ευρωπαικού πανεπιστημίου Κύπρου. Συνεχίζω τις σπουδές μου με μεταπτυχιακό στην Κλινική διαιτολογία και διατροφή και παράλληλα εξασκώ το επάγγελμα. Είμαι εγγεγραμένη Διαιτολόγος - Διατροφολόγος απο το Συμβούλιο Εγγραφής Επιστημόνων / Τεχνολόγων Τροφίμων και Διαιτολόγων Κύπρου και μέλος του Σύνδεσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου.
Απο νεαρή ηλικία είχα πάθος με την υγεία, την υγιεινή διατροφή και άσκηση. Μέχρι και σήμερα ακολουθώ μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή και γυμνάζομαι καθημερινά.
Αγαπώ αυτό που κάνω ως δουλειά και πιστεύω ότι το να μεταδίδεις τις γνώσεις που κατέχεις σε άτομα που το χρειάζονται ονομάζεται ευλογία.
Αρκετός κόσμος στις μέρες μας αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα αυτοπεποίθησης όσον αφορά την εικόνα του σώματος του.
Σκοπός μου είναι να διαμορφώσω έναν νέο τρόπο σκέψης όσον αφορά τον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο κάθε άνθρωπος τον ρόλο που κατέχει η τροφή στην ζωή μας και να μην αντιμετωπίζει την τροφή ως εχθρό ή ως ένα μέσο ικανοποιήσης.
Επίσης να βοηθήσω άτομα στην πρόληψη και αντιμετώπιση νοσημάτων αφου σύμφωνα με αρκετές επιστημονικές έρευνες οι διατροφικές μας συνήθειες έχουν πρωταρχικό ρόλ ο στην προαγωγή της υγείας.
Ακόμη να ενθαρρύνω μέσω της δικής μου θέλησης και γνώσης, όλα τα άτομα κάθε ηλικίας να ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή και να εντάξουν την φυσική δραστηριότητα στην ζωή τους, να αγαπήσουν το σώμα τους και να το προσέχουν, αφου αυτή είναι η περιουσία μας.

Read 4145 times
More in this category: « ''WATERMELON'' ''SIX PACK BABY'' »
×

TOP
Συνδεθείτε