Xρησιμοποιηστε κοκκουs και αμυλο.Μερικοι δεν επιλεγουν κοκκουs οπωs το μαυρο ρυζι η προιοντα ολικηs αλεσεωs γιατι ειναι πλουσια σε υδατανθρακεs.Αλλοι καταναλωνουν μεριδεs ζυμαρικων και ψωμιου στην διατροφη τουs.Γενικα θα πρεπει να καταναλωνουμε κοκκουs αλλα με μετρο.Μερικοι μπορουν να τουs τρωνε καθε μερα με λιγεs συνεπειεs.Αλλοι πρεπει να ειναι πιο προσεκτικοι στην ποσοτητα που λαμβανουν.Οπωs και να εχει ολοι θα πρεπει να ειναι υπερ των ποικιλιων ολικηs αλεσεωs απο τουs επεξεργασμενουs κοκκουs.
Tα φρουτα παρεχουν θρεπτικα συστατικα και ινεs.Πολλοι απο εμαs αμελουν τα φρουτα οπωs και τα λαχανικα.Τα φρουτα ειναι εξαιρετικη πηγη ινων,υδατανθρακων,αντιοξειδωτικων.Τα περισσοτερα φρουτα ειναι πηγη υδατανθρακων αργηs πεψηs .Τα φρουτα παρεχουν επισηs θρεπτικα συστατικα που ειναι δυσκολο να προελθουν απο αλλεs διατροφικεs πηγεs.Θα πρεπει να λαμβανετε 2 εωs 3 φρουτα την ημερα τουλαχιστο.Εινα μια πολυ σπουδαια πηγη υδατανθρακων πριν την προπονηση.
Πολυβιταμινεs/μεταλλα.Καταναλωστε μια πολυβιταμινη με το πρωινο η βραδυνο καθε μερα .Το να μην παιρνετε βιταμινεs μπορει να προκληθει διακοπη στο προγραμμα δρασηs τηs μυικηs αναπτυξηs.
''Νασαι σαν γραμματοσημο.
Κολλα σε κατι μεχρι να φτασειs στον προορισμο σου''!!!
(Josh Billings)
Nicolas.S
Αφιερωμενο στον πατερα μου.