''Η ΚΑΦΕΙΝΗ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ..''

Ο Κυβερνητης Arnold Schwarzenegger, στην πρωτη του ταινια ''STAY HUNGRY'' ειχε πει:''πρεπει να καεις για να αναπτυχθεις''!!
Ο πονος ειναι το φυσικο επακολουθο της εντονης ασκησης...σας βλεπω... Αισθανεστε τον πονο κατα την διαρκεια των τελευταιων επαναληψεων , των εντονων σετ της προπονησης, των τελευταιων 30 sec στον διαδρομο..
Πολλοι λαμβανουν συμληρωματα καφεινης για να τους δωσουν επιπλεον ενεργεια και αυτο ομως καταπολεμα και τον μυικο πονο που ωφειλεται στην κοπωση!!! Η Rachel Gliottoni και ο Robert Molt απο το πανεπιστημιο του Ilinois Urbana-Campain ανακαλυψαν οτι η καφεινη μειωσε τον πονο στα ποδια σε μια προσπαθεια στο γυμναστηριο διαρκειας

30 λεπτων στο 80% της μεγιστης προσπαθειας!! Οι συμμετεσχοντες ελαβαν 5 χιλιοστογραμμα ανα χιλιογραμμο σωματικου βαρους 60 λεπτα πριν απο την προπονηση. Η καφεινη δεν βελτιωνει την μεγιστη ισχυ και δυναμη, αλλα επιτρεπει στους αθλουμενους να προπονουνται σκληροτερα και να αισθανονται ενεργητικοι.
Η καφεινη δεν ειναι πλεον απαγορευμενη σε Ολυμπιακα αθληματα, αλλα απαγορευεται στον κολλεγιακο αθλητισμο... Ιδανικη ημερησια δοση...2 per day....

''Μην φοβασαι τους πειρασμους. Οσο μεγαλωνεις αρχιζουν να σε αποφευγουν''!!!(Ανωνυμος)

Nicolas.S(Αφιερωμενο στον πατερα μου)

Read 4225 times
×

TOP
Συνδεθείτε