Σωματικό Λίπος

Iσωs σαs ετυχε να παρακολουθησετε αθλητικα σωματα να περπατουν σε καποια παραλια η και καπου αλλου εχονταs ελαχιστο σωματικο λιπos και να ζηλεψετε λιγακι..
Ακολουθωs και να ριξετε μια βιαστικη ματια του εαυτου σαs στον καθρεφτη και να ειπατε οτι εχετε βαλει λιγο λιποs περισσοτερο...Το επομενο λεπτο σκεφτεστε τι χρειαζετε για να φτασετε στο να αδυνατισετε ,εικονεs απο ποδηλατο,ελλειπτικο μηχανημα,διαδρομο. Ξαφνικα επιθυμειτε να δειτε τουs κοιλιακοus σαs!!


Eιναι κοινωs γνωστο οτι οι πλειστοι μισουν τιs καρδιοαγγειακεs ασκησειs (αεροβιο).Φαινεται να ειναι ριζωμενο μεσα μαs oπωs ειναι η αντιδραση τηs γαταs στο νερο!!
Ομωs οταν η προοδευτικη προπονητικη αντισταση (αναεροβια προπονηση) γινεται σε σχετικα γρηγορο ρυθμο ειναι αποτελεσματικη στην καυση λιπoυs.Διατηρονταs τιs επαναληψειs αρκετα εντονεs και με μικρεs περιοδουs αναπαυσηs ,διατηρουμε ανεβασμενο τον καρδιακο ρυθμο σε σημειο που το λιποs και οι υδατανθρακεs γινονται η βαση ενεργειακηs πηγηs.
Μαζι με την καλη διατροφη θα μπορει να καταληξει αυτοs ο συνδυασμοs σε απωλεια 0.5 κιλου λιπουs την βδομαδα για τον τυπικα εργατικο αθλουμενο!!
Ξαφνικα η ιδεα να δειξετε τουs κοιλιακουs σαs δεν φαινεται να ειναι και τοσο αχαρη!!!!!!!!

`WINNERS NEVER QUIT`

Aφιερωμενο στον πατερα μου.

Read 5160 times
×

TOP
Συνδεθείτε