Κάτω Μέρος Κοιλιακών

Το σωμα μου ειναι αρκετα καλο αλλα υπαρχει καποιο προβλημα...Το σημειο των κατωτερων κοιλιακων..Τι μπορω να κανω για να απαλλαχθω απο το το λιποs κατω απο τον ομφαλο????
Μια απο τιs πιο συχνεs ερωτησειs που ακουω καθημερινα....
Το παρηγορο ειναι οτι δεν εισαι η μονη που εχει αυτο το προβλημα. Εξαιτιαs των επιδρασεων του εμμηνορρυσιακου κυκλου το γυναικειο σωμα προσαρμοσεται στο πρηξιμο που ερχεται καθε μηνα, διατεινονταs τουs μυs στην πυελικη χωρα.


Οι επιδρασειs των τοκετων, οι οποιοι διατεινουν ακομα περισσοτερο αυτουs τουs μυs επιτεινουν το προβλημα. Αφου το κατωτερο τμημα των κοιλιακων ειναι πολυ πιο λεπτο απο το ανω, οι μυεs μπορουν να ανταποκριθουν μονο σε ορισμενεs αντιστασειs.
Γιαυτο, οι κατωτεροι κοιλιακοι τεινουν να γινονται μαλακοι, με αποτελεσμα να σχηματιζεται ενα μοκρο εξογκωμα χαμηλα στην κοιλια.
Δεν υπαρχει συγκεκριμενη ασκηση που να μπορει να μειωσει το τοπικο λιποs στουs χαμηλουs κοιλιακουs(οπωs και σε οποιδηποτε μεροs του σωματοs), παρολο που πολλεs εταιρειεs ισχυριζονται πωs εξαφανιζουν το τοπικο λιποs. Δεν μπορειτε να μειωσετε το τοπικο λιποs, ειναι αδυνατο..
ΤΗΕ ΚΕΥ: Mονο η κατευθυνομενη προπονηση θα σαs βοηθησει σε συνδυασμο με μια καλη και υγιεινη διατροφη!!!! Ετσι θα αυξηθει ο μυικοs τονοs και ακολουθωs ο μεταβολισμοs σαs.
Oσο αφορα τα εξειδικευμενα προγραμματα, θα πρεπει να συνειδητοποιησετε οτι οι κοιλιακοι μυs εχουν το σχημα μιαs μακριαs θηκηs που ξεκινα κατω απο το θωρακα(στερνο) και καταληγουν στην λεκανη σαs (πυελοs).
Ετσι οι ανωτερεs και οι κατωτερεs ομαδεs κοιλιακων δεν ξεχωριζουν, και ωs εκ τουτου δεν μπορει κανειs να γυμνασει το ενα τμημα, χωριs να επηρεασει το συνολο των κοιλιακων. Καθε ασκηση που πραγματοποιειτε, σε καποιο βαθμο στοχευει και στα δυο τμηματα του συμλεγματοs των κοιλιακων...

''Χωριs φιλοδοξια δεν ξεκινα τιποτα.
Χωριs δουλεια δεν τελειωνει τιποτα''(Ralf Waldo Emmerson)

Nicolas.S
(Αφιερωμενο στον πατερα μου)

Read 4469 times
×

TOP
Συνδεθείτε