''ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ''

NS6 FITNESS
www.ns6gym.com

Aγαπητά μέλη,
Θέμα: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ / ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ
To NS6 FITNESS λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία από το 2006 προσφέροντας σύγχρονες και προσωπικές

μεθόδους άσκησης. Εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και επανδρωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει μοναδικές εμπειρίες εκγύμνασης.
Με πολλή χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το NS6 FITNESS επεκτείνει τις υπηρεσίες του στο χώρο του Fitness και υγείας/ευεξίας με την ένταξη ομαδικών προγραμμάτων στον νέο χώρο δίπλα από την υφιστάμενη κάτω αίθουσα του Gym.
Τα ομαδικά προγράμματα (2-8 ατόμων) θα εκτελούνται από τους γυμναστές του NS6 FITNESS και θα είναι διαρκείας 45 λεπτών. Τα ραντεβού προπονήσεων θα είναι σε σταθερή βάση, όπως και στο personal training. Οι ώρες και είδη των προγραμμάτων εκγύμνασης θα ανακοινωθούν αρχές Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης επιθυμεί να συμμετάσχει στα ομαδικά προγράμματα συνιστάται η επιλογή ενός ομαδικού προγράμματος σε αντικατάσταση μιας εκ΄των υφιστάμενων προπονήσεων. Τα ομαδικά προγράμματα θα εκτελούνται πρωί και απόγευμα, μέσα από προσωπική επαφή και την καθοδήγηση των γυμναστών, για να ικανοποιήσουν τους πιο ψηλούς και απαιτητικούς στόχους άσκησης και προπόνησης.

Από την ομάδα του
NS6 FITNESS Personal Training

Read 2964 times
×

TOP
Συνδεθείτε