Στο NS6 FITNESS δεν εφησυχαζόμαστε ποτέ! Προσπαθούμε συνεχώς να ανανεωνόμαστε και να διαθέτουμε για την καλύτερη και αποδοτικότερη άσκηση σας, ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στον κόσμο του fitness. Το NS6 FITNESS, είναι στελεχωμένο από έμπειρους πτυχιούχους γυμναστές, καταρτισμένους σε διάφορα προγράμματα εκγύμνασης όπως power plate, weights and band training, fit box, spin bikes και pilates.

Οι ώρες λειτουργίας μας είναι 6.30-21.00 καθημερινώς και 7.00-17.00 κάθε Σάββατο.  Αναλόγως των στόχων του κάθε πελάτη, οι γυμναστές του studio ετοιμάζουν εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να δώσει τα απαιτούμενα αποτελέσματα στα οποία έχουμε στοχεύσει. Επίσης, σε τακτικά χρονικά διαστήματα γίνονται λιπομετρήσεις ακριβείας (weight, fat percentage, fat mass, muscle mass, fat free mass, total body water, body mass index, metabolism level) ως επίσης και τεστ ευλυγισίας (sit and reach test) γνωρίζοντας ότι η ευλυγισία είναι ιδιότητα φυσικής κατάστασης.

Επίσης, μια φορά κάθε 10 βδομάδες γίνονται τεστ φυσικής κατάστασης με τη βοήθεια καρδιοσυχνομέτρου. Η καρδιά αποτελεί τον πιο σημαντικό μυ στο σώμα, ο οποίος με ρυθμική συστολή και διαστολή στέλνει αίμα στους πνεύμονες και άλλα μέρη του σώματος. Ο αριθμός των καρδιακών ρυθμών ανά λεπτό αποτελεί την καρδιακή συχνότητα. Η καρδιακή σας συχνότητα αυξάνεται κατά τη δραστηριότητα και αποτελεί αξιόπιστο δείκτη της φυσικής κατάστασης και του επιπέδου της άσκησης. Επομένως, ο έλεγχος της καρδιακής συχνότητας κατά την άσκηση αποτελεί ένα καλό τρόπο να «ακούσετε» το σώμα σας και τις ανάγκες του οργανισμού σας.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

iakovoulogonew grey   petrosports new 1   demetriou sports new grey

Quit Smoking With Barcelona new   adidas1   361 Logo 401px

×

TOP
Συνδεθείτε